Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Mittataulukot

Mausteet

1 dl =7 rkl

1 rkl =3 tl

1 tl =5 ml

1 maustemitta =1 ml

NimiDesilitraLusikallinen100 grammaa

Fariinisokeri1 dl =70 g1 rkl =10 g
1 tl= 5 g
100 g =1,45 dl

graham jauhot1 dl =60 g1 rkl =8 g100 g =1,65 dl

Hienosokeri1 dl =85 g1 rkl =12 g100 g =1,2 dl

hiivaa1 rkl =25 g

hiutaleet1 dl =35 g1 rkl =5 g

korppujauhot1 dl =50 g1 rkl =7 g100 g =2 dl

maissijauhot1 dl=55 g1 rkl=8 g
1 tl= 3 g

mantelit ja pähkinät1 dl =65 g1 rkl =10 g100 g =1,55 dl

margariini Ks. voi

perunajauhot1 dl =80 g1 rkl =12 g100 g =1,25 dl

Riisi, pitkä1 dl =80 g1 rkl =15 g

Riisi. lyhyt1 dl =90 g1 rkl =15 g

ruisjauhot; karkea1 dl =55 g1 rkl =8 g100 g =1,8 dl

ruissihtijauhot1 dl =55 g1 rkl =8 g100 g =1,8 dl

rusinat1 dl =60 g1 rkl =10 g100 g =1,5 2 dl

siirappi1 dl =140 g1 rkl =20 g100 g =0,7 dl

suurimot1 dl =85 g1 rkl =12 g

tomusokeri1 dl =60 g1 rkl =9 g100 g =1,625 dl

vehnäjauhot1 dl =60 g1 rkl =9 g100 g =1,65 dl

voi; kiinteä1 dl =95 g1 rkl =15 g

voi; sula1 dl =90 g1 rkl =13 g100 g =1,1 dl



Ruokaohjeet

  • Mittataulukot


* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 29.02.2016 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0