![]() |
![]() ![]() ![]() |
1 luuton lampaanlapa tai paisti
2 rkl öljyä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus paprikajauhetta
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
3 valkosipulinkynttä
1 tl timjamia
2 tl rosmariinia
2 dl lihalientä
2 rkl vehnäjauhoja
Kuutioi liha ja ruskista kevyesti pieninä erinä padassa. Lisää suola, pippuri, paprikajauhe ja puristettu valkosipulinkynsi. Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja yrttimausteet. Hauduta noin tunti. Sekoita vehnäjauhot tilkkaan kylmää vettä ja kaada seos siivilän läpi pataan. Kypsennä vielä 10 minuuttia ja tarkista maku.
P.S. Tarjoa riisin tai perunoiden, salaatin ja minttuhyytelön kera. Paistiliha kypsyy nopeammin kuin lapa.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
20.09.2015 Webmaster