Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lammaspata

lammaspata
lammaspata keittokirja lanttukuutio keittokirja lammas keittokirja

1 luuton lampaanlapa tai paisti

2 rkl öljyä

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus paprikajauhetta

1 tlk tomaattimurskaa (400 g)

3 valkosipulinkynttä

1 tl timjamia

2 tl rosmariinia

2 dl lihalientä

2 rkl vehnäjauhoja

Kuutioi liha ja ruskista kevyesti pieninä erinä padassa. Lisää suola, pippuri, paprikajauhe ja puristettu valkosipulinkynsi. Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja yrttimausteet. Hauduta noin tunti. Sekoita vehnäjauhot tilkkaan kylmää vettä ja kaada seos siivilän läpi pataan. Kypsennä vielä 10 minuuttia ja tarkista maku.

P.S. Tarjoa riisin tai perunoiden, salaatin ja minttuhyytelön kera. Paistiliha kypsyy nopeammin kuin lapa.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 20.09.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0