![]() |
![]() ![]() |
6 8 sipulia
2 rkl margariinia
3 tippaa soijaa
1 l kasvislientä tai vettä
0,5 dl valkoviiniä
ripaus yrttejä (mm. timjamia ja rakuunaa)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
4 vaaleaa leipäviipaletta
1 dl juustoraastetta
Paloittele sipuli ohuiksi siivuiksi. Kypsennä sipulit margariinissa pehmeiksi. Lisää soija ja sekoita. Lisää neste ja mausteet. Anna kiehua 30 35 minuuttia. Tarkista maku. Leikkaa leivästä kolmikulmaisia paloja ja laita päälle juustoraastetta. Kuumenna leipäkuutioita leivinpaperin päällä 150 asteessa 10 minuuttia.
Laita lautaselle keitto ja päälle kuorrutettuja leipäkolmioita. Voit myös annostella keiton uuninkestäviin astioihin ja ripotella päälle leipäkolmioita. Kuumenna astioita 180 asteessa noin 15 minuuttia.
P.S. Lisämakua ja täyttävyyttä saat vaikkapa valkosipulista ja kinkkusuikaleista.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
26.12.2017 Webmaster