Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sinisimpukkakeitto

sinisimpukka ruokaohje

4 perunaa

1 porkkana

8 dl kalalientä

0,5 tl currya

ripaus suolaa

ripaus rouhittua mustapippuria

0,5 purjo

2 rkl hienonnettua tilliä

20 sinisimpukkaa

Paloittele kuoritut perunat ja porkkana ja keitä ne kalaliemessä kypsiksi (noin 20 minuuttia). Soseuta vihannekset. Lisää keittoon mausteet, puhdistettu ja suikaloitu purjo sekä simpukat, joista on "huulet" poistettu. Hauduta 10 minuuttia ja tarkista maku. Koristele tillillä.

P.S. Tarjoa patongin tai paahtoleivän kera.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0