Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Savukalasalaatti

kalasalaatti

SAVUKALASALAATTI

0,4 kg savukalaa (mm. pallasta tai savustettua ruodotonta kalaa)

pala tuoretta kurkkua

vihreää salaattia

3 suolakurkkua

3 omenaa

2 kananmunaa

2 dl majoneesia tai sinappikastiketta

koristeluun:

hienonnettua tilliä

4 sitruunanlohkoa

Pese (ja kuori) kurkku ja omena. Poista omenasta siemenkota. Keitä ja kuori kananmunat. Sekoita keskenään kurkku, maustekurkku, omena ja kananmuna. Pese, valuta ja revi lehtisalaatti paloiksi. Laita lautasille tai salaattikulhoon siten, että lehtisalaatti on pohjalla ja muut aineet kerroksittain sen päällä. Kaada

pinnalle ohut kastike ja koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0