Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Rosolli

rosolli

ROSOLLI

3-4 punajuurta

2 porkkanaa

2 perunaa

1 omena

1 maustekurkku

1 sipuli

ripaus suolaa

ripaus musta tai valkopippuria

Kastike:

1 dl kermaa

1 rkl viinietikkaa tai etikkapunajuurten lientä

1 rkl sokeria

Keitä kuoritut punajuuret (mielellään erikseen, sillä värjäävät), porkkanat ja perunat suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa kaikki aineet kuutioiksi. Sekoita kasvikset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.

Voit valmistaa lisäksi kastikkeen maustamalla kermavaahto punajuurella värjätyllä viinietikalla ja sokerilla. Koristele keitetyillä kananmunan lohkoilla.

P.S. Ohjeella voit valmistaa myös sillisalaatin, jos lisäät siihen kuutioitua silliä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0