![]() |
![]() ![]() ![]() |
4 pihviä tai kyljystä (125 250 g)
3 rkl voita tai öljyä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
Leikkaa poikkisyin pihvit fileestä ja kyljykset kyljysrivistä. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet.
Nuiji leikkeet varovasti kahden muovin välissä siten, että ne ovat sopivan paksuisia.
Paista voideltu pihvi grillillä tai laita rasva kuumalle pannulle ja paista pihvit pannulla molemmin puolin. Lisää mausteet ruskistetulle pinnalle ja paista haluamaasi kypsyysasteeseen.
Älä paista liian monta kerralla, jottei pannu jäähdy. Paistoaika vaihtelee 1,5-4 minuuttiin puolelta riippuen lihan paksuudesta ja kypsyysasteesta.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
13.08.2013 Webmaster