Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Paistettu pihvi tai kyljys

Grillarut kyljykset
kyljys Chatobrian eli sisäfilepihvi grillattu

4 pihviä tai kyljystä (125 250 g)

3 rkl voita tai öljyä

ripaus suolaa

ripaus rouhittua pippuria

Leikkaa poikkisyin pihvit fileestä ja kyljykset kyljysrivistä. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet.

Nuiji leikkeet varovasti kahden muovin välissä siten, että ne ovat sopivan paksuisia.

Paista voideltu pihvi grillillä tai laita rasva kuumalle pannulle ja paista pihvit pannulla molemmin puolin. Lisää mausteet ruskistetulle pinnalle ja paista haluamaasi kypsyysasteeseen.

Älä paista liian monta kerralla, jottei pannu jäähdy. Paistoaika vaihtelee 1,5-4 minuuttiin puolelta riippuen lihan paksuudesta ja kypsyysasteesta.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.08.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0