Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kermajäätelö

Kermajäätelöä

KERMAJÄÄTELÖ

4 keltuaista

1 dl sokeria

2 dl kermaa

1 dl maitoa

Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Vaahdota kerma. Lisää kerma kananmuna sokerivaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon maito. Laita seos pakastusvuokiin. Anna jäähtyä pakastimessa yön yli ja ota jääkaappiin sulamaan 5 15 minuuttia ennen tarjoilua.

P.S. Jäätelöstä tulee parempaa, jos käytössäsi on jäätelökone, sillä se antaa jäätelön sisälle ilmaa, jolloin siitä tulee pehmeämpää.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 29.11.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0