Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Marinoidut kanttarellit

kanttarelleja

0,5 kg tuoreita kanttarelleja

marinadi:

2 dl väkiviinaetikkaa

5 dl vettä

2 dl sokeria

1 porkkana

2 sipulia

2 laakerinlehteä

2 tl kokonaisia valkopippureita

Pese ja kuivaa kanttarellit huolellisesti. Pilko ne isoiksi paloiksi. Keitä marinadilientä noin 5 minuuttia. Jäähdytä liemi ja kaada kanttarellien sekaan. Anna marinoitua jääkaapissa 2-3 vuorokautta.

Tarjotessa voit siivilöidä suurimman osan nesteestä pois.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.08.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0