Toivomme sivuston tarjoavan tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.
Tämä Neljäs osa vie meidät yhdessä ystäviemme kanssa illanistujaisten ja muiden yhteisten tapaamisten pariin.
Kaikessa ruoanlaitossa ohjeet ovat vain alku taitojemme kehittämiselle. Tämän kirjasarjan ohjeet on suunniteltu 4-5 hengelle.
Ohjeissa painomäärät on muutettu kappalemääriksi tai muiksi mittayksiköiksi. Ainemäärät on arvioitu tuotteen keskipainosta. Menettely helpottaa
ruoanvalmistusta, mutta vaatii hieman myös omaa ajattelua.
Hyväksi kokiksi voi oppia vain valmistamalla ruokaa. Kokemuksia kartuttaen, rohkeasti kokeillen ja omaa mielikuvitusta käyttäen voit saavuttaa paljon.
Toivomme, että kirjasarjamme on avuksi sinulle tällä palkitsevalla taipaleella. Ratkaisevaa on rakkaus ruoanlaittoon.
Hyvää ruokahalua!
| Perustietoa ruoanvalmistuksestaArtikkeleissa on perustietoa ja erilaisia näkökulmia ruoanlaittoon. Vaikka kokkaaminen on käytännöllistä puuhaa, siihen tarvitaan vähän teoriaakin. | ||
| 1. Sormet sopassaEnsimmäisessä osassa tutustumme kastikkeisiin, marinadeihin ja maustevoihin. Kastikkeen tulee sopia annokseen, jolloin se viimeistelee ruoan. | ||
|
2. Helppoa ja hyvää, yksinkertaista ja nopeaa ruoanvalmistustaToisessa osassa tutustumme hyvien, mutta helppojen ja nopeiden ruokien valmistukseen. | ||
| 3. Ajan kanssa viikonloppuisinTarjoamme vinkkejä aikaa vaativaan viikonloppukokkaamiseen. | ||
| 4. Ystävien kanssa yhdessäYhdessä ystäviemme kanssa illanistujaisten ja muiden yhteisten tapaamisten pariin. | ||
| 5. Taidolla ja rakkaudella juhlapöytään, kunnianhimoista ruoanvalmistustaKäymme juhlapöytään ja tutustumme jo enemmän taitoa vaativiin ohjeisiin. |
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
20.04.2014 Webmaster