Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Vatkattu marjapuuro

Vatkattu marjapuuro
marjapuuro vatkattu marjapuuro marjapuuro

6 dl vettä

1 dl survottuja puolukoita, punaisia tai mustia viinimarjoja

3/4 dl sokeria

3/4 dl mannasuurimoita

Keitä marjoja vedessä, kunnes ne vaalenevat. Lisää sokeri ja ripottele joukkoon mannasuurimot koko ajan sekoittaen. Hauduta noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada puuro isoon kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi käsin tai vatkaimella.

P.S. Jos käytät marjojen tilalla 50 g kylmässä vedessä yön yli liotettuja aprikooseja, saat hyvän aprikoosipuuron. Nesteenä voi tällöin käyttää appelsiinimehua.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0