![]() |
1 raavaanpaisti
1 dl litteitä luita
2 dl lohkottuja liemijuureksia
2 rkl öljyä
1 rkl suolaa
1 rkl rouhittua pippuria
2 laakerinlehteä
0,5 dl anjovista ja anjovislientä
0,5 tl kanelia
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl neilikkaa
0,5 tl kardemummaa
lihalientä
Ks. lihan esikäsittelystä kohta (1.5.2) file ja paisti kokonaisena paistettuna.
Poista lihasta kalvot ja kuivaa pinta. Ruskista padassa liha, luut ja liemijuurekset. Lisää mausteita ja lihalientä noin 1/3 paistin koosta. Hauduta kannen alla 1-2 tuntia välillä käännellen. Lisää tarvittaessa nestettä, jottei liha kuivu.
P.S. Tarjoa paistoliemestä tehdyn tumman kermakastikkeen kera. Lisää kastikkeeseen myös anjovislientä.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
04.12.2017 Webmaster