Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Linnapaisti

Paisti

1 raavaanpaisti

1 dl litteitä luita

2 dl lohkottuja liemijuureksia

2 rkl öljyä

1 rkl suolaa

1 rkl rouhittua pippuria

2 laakerinlehteä

0,5 dl anjovista ja anjovislientä

0,5 tl kanelia

0,5 tl inkivääriä

0,5 tl neilikkaa

0,5 tl kardemummaa

lihalientä

Ks. lihan esikäsittelystä kohta (1.5.2) file ja paisti kokonaisena paistettuna.

Poista lihasta kalvot ja kuivaa pinta. Ruskista padassa liha, luut ja liemijuurekset. Lisää mausteita ja lihalientä noin 1/3 paistin koosta. Hauduta kannen alla 1-2 tuntia välillä käännellen. Lisää tarvittaessa nestettä, jottei liha kuivu.

P.S. Tarjoa paistoliemestä tehdyn tumman kermakastikkeen kera. Lisää kastikkeeseen myös anjovislientä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0