Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Paella

risotto

3 luutonta broilerin rintaleikettä

1 pkt pekonia (170 g)

2 sipulia

1 tl voita

2,5 dl puuroutumatonta riisiä

ripaus suolaa

ripaus sitruunapippuria

1 tl paprikajauhetta

6-7 dl kanalientä

2-3 valkosipulinkynttä

ripaus sahramia

ripaus currya

3 rkl tomaattisosetta

1 purjo

1 paprika

0,1 kg kuorittuja katkarapuja

0,25 kg simpukoita

1 pss pakasteherneitä (200 g)

Hienonna sipuli, suikaloi purjo ja paloittele muut ainekset. Hauduta pekoni, sipuli ja valkosipulinkynnet voissa. Hauduta lopuksi broilerinpalat. Mausta ja lisää riisi. Hauduta minuutti samalla sekoittaen. Lisää kanaliemi, paprika, tomaattisose ja purjo. Hauduta 20 minuuttia ja lisää sahrami, katkaravut, herneet ja simpukat. Jos käytät tuoreita sinisimpukoita, pese ja harjaa ne hyvin ja lisää jo aikaisemmassa vaiheessa.

Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa sitruunalohkojen ja patongin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 15.12.2016 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0