![]() |
![]() ![]() |
0,25 kg makaroneja
1 l vettä
2 tl suolaa
0,4 kg jauhelihaa
2-3 sipulia
2 rkl voita
2 kananmunaa
5 dl maitoa
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl korppujauhoja
2 rkl juustoraastetta
Laita makaronit kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja sekoita, etteivät ne tartu pohjaan. Keitä makaronit kypsiksi (noin 15 minuuttia). Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Valuta kypsistä makaroneista vesi pois. Sekoita makaronit ja jauheliha sipulimassa keskenään tai laita niitä kerroksittain voideltuun uunivuokaan.
Sekoita kananmuna, maito ja mausteet ja kaada seos vuokaan siten, että neste peittää makaronikerroksen. ripottele pinnalle korppujauhoja ja juustoraastetta. Paista 175 asteessa, kunnes munamaito on hyytynyt (noin 1 tunti).
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
26.12.2017 Webmaster