Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Liha-makaronilaatikko

liha-makaroonilaatikko
makaroonilaatikko reseptit makaroonilaatikko reseptit

0,25 kg makaroneja

1 l vettä

2 tl suolaa

0,4 kg jauhelihaa

2-3 sipulia

2 rkl voita

2 kananmunaa

5 dl maitoa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

1 rkl korppujauhoja

2 rkl juustoraastetta

Laita makaronit kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja sekoita, etteivät ne tartu pohjaan. Keitä makaronit kypsiksi (noin 15 minuuttia). Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Valuta kypsistä makaroneista vesi pois. Sekoita makaronit ja jauheliha sipulimassa keskenään tai laita niitä kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Sekoita kananmuna, maito ja mausteet ja kaada seos vuokaan siten, että neste peittää makaronikerroksen. ripottele pinnalle korppujauhoja ja juustoraastetta. Paista 175 asteessa, kunnes munamaito on hyytynyt (noin 1 tunti).

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0