![]() |
0,5 kg sisä tai ulkopaistia
1-2 dl täytettä
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
1 sipuli
1 porkkana
3 dl ruskeaa kastiketta
1 dl kermaa
Leikkaa paistista ohuita viipaleita (2-3 kpl/annos). Halutessasi voit nuijia lihan kevyesti kahden muovin välissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pihveille täyte ja kääri kääryleiksi, jotka on hyvä sulkea hammastikulla. Jauhota ja ruskista kääryleet vihannessuikaleiden kanssa. Hauduta uunissa lihaliemessä kypsäksi. Poista hammastikut. Tee paistoliemestä ruskea kastike, jonka makua voi parantaa kermalla. Kaada kastike kääryleiden päälle ja tarjoile.
Vasikanlihakääryle: jauheliha sieni vihannesmassa
Raavaanlihakääryle: jauhettu silava, jauheliha ja pehmentämiseen kerma
Porsaanlihakääryle: hienonnettu omena, luumu ja maustekurkku
P.S. Tarjoile perunasoseen kera.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
06.04.2016 Webmaster