Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Krepit eri täytteillä

Täytetyt ohukaiset

Krepit ovat pieniä ohuita rapeita ohukaisia, jotka voi täyttää monella eri tavalla. Kreppejä voi tarjota alkuruokana tai pääruokana salaatin kera.

Maukas ja sakea kinkku tai jauhelihamuhennos on ruokaisaa. Erilaiset sienimuhennokset suola tai herkkusienistä antavat mukavaa vaihtelua. Kasviksista saa paitsi maukkaita myös värikkäitä täytteitä.

Pakastevihannessekoitukset ovat ympäri vuoden nopeita ja käteviä. Niille voi valmistaa muhennospohjan sulatejuustosta ja maidosta. Parsamuhennoksella täytetyt krepit saavat nirsoimmankin suun messingille.

Savukala ja tonnikalatäytteeseen voi yhdistää keitettyä hakattua munaa ja raejuustoa. Mausteeksi sopii hakattu tilli tai ruohosipuli. Kipakkaa makua antavat kaprismarjat tai pienet maustekurkkukuutiot.

Mehevyyttä saa kermasta tai kermaviilistä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.09.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0