Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kassler

kasleri
kasleri ruoka porsaan ruoka

1 kg porsaankassleria

3 rkl voita

1 porkkana

1 sipuli

4 dl vettä

ripaus suolaa

ripaus rouhittua pippuria

Hiero fileiden pintaan voi ja mausteet. Laita ne reunalliseen uunivuokaan, jonka pohjalla on tilkka vettä, jottei liha kuivuisi ja uunissa pysyisi sopiva kosteus. Paista 150 asteessa 2 tuntia ja lisää paistamisen aikana tarvittaessa nestettä. Valmista paistoliemestä kastike.

P.S. Voit täyttää kasslerin luumuilla. Leikkaa kasslerin päästä ohut kolo sen läpi ja työnnä luumut koloon. Sido kassler tarvittaessa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 20.09.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0