![]() |
![]() ![]() ![]() |
1 kg perunoita
vettä
4 rkl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
3 dl maitoa
ripaus suolaa
2 rkl voita
Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja kuori ne kuumina. Hienonna perunat. kun soseutetut perunat ovat kädenlämpöisiä, lisää perunoihin vehnäjauhot ja sokeri. Sekoita ja anna survoksen imeltyä lämpimässä (+30-40 astetta) kannen alla noin 2 tuntia välillä sekoittaen.
Lisää maito, suola ja voi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 125 asteessa noin 3 tuntia.
Katso myös
![]() | Joulu- ja joulupöydän antimet Suomalaisen jouluruokailuun liittyy vuosisatainen historia. Tarjottavaksi varattiin jo syksyllä parasta, ,... |
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
26.12.2017 Webmaster