Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Osa 3 Ajan kanssa viikonloppuisin!

oljya kaadetaan ohuena nauhana ruokaan

Toivomme sivuston tarjoavan tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.

Tässä kolmannessa osassa tarjoamme vinkkejä aikaa vaativaan viikonloppukokkaamiseen.

Kaikessa ruoanlaitossa ohjeet ovat vain alku taitojemme kehittämiselle. Tämän kirjasarjan ohjeet on suunniteltu 4-5 hengelle.

Ohjeissa painomäärät on muutettu kappalemääriksi tai muiksi mittayksiköiksi. Ainemäärät on arvioitu tuotteen keskipainosta. Menettely helpottaa

ruoanvalmistusta, mutta vaatii hieman myös omaa ajattelua.

Hyväksi kokiksi voi oppia vain valmistamalla ruokaa. Kokemuksia kartuttaen, rohkeasti kokeillen ja omaa mielikuvitusta käyttäen voit saavuttaa paljon.

Toivomme, että kirjasarjamme on avuksi sinulle tällä palkitsevalla taipaleella. Ratkaisevaa on rakkaus ruoanlaittoon.

Hyvää ruokahalua!

Keittokirjan osat ovat

mitataan sokeria

Perustietoa ruoanvalmistuksesta


Artikkeleissa on perustietoa ja erilaisia näkökulmia ruoanlaittoon. Vaikka kokkaaminen on käytännöllistä puuhaa, siihen tarvitaan vähän teoriaakin.


Punaviinikastike

1. Sormet sopassa


Ensimmäisessä osassa tutustumme kastikkeisiin, marinadeihin ja maustevoihin.

Kastikkeen tulee sopia annokseen, jolloin se viimeistelee ruoan.


broileria riisipedillä

2. Helppoa ja hyvää, yksinkertaista ja nopeaa ruoanvalmistusta


Toisessa osassa tutustumme hyvien, mutta helppojen ja nopeiden ruokien valmistukseen.


Perunasose duchesse

3. Ajan kanssa viikonloppuisin


Tarjoamme vinkkejä aikaa vaativaan viikonloppu­kokkaamiseen.


jälkiruoka ohukaiset

4. Ystävien kanssa yhdessä


Yhdessä ystäviemme kanssa illanistujaisten ja muiden yhteisten tapaamisten pariin.


koristeellinen salaatti

5. Taidolla ja rakkaudella juhlapöytään, kunnianhimoista ruoanvalmistusta


Käymme juhlapöytään ja tutustumme jo enemmän taitoa vaativiin ohjeisiin.




Ruokaohjeet

  • Osa 3 Ajan kanssa viikonloppuisin


* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 20.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä