Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Porkkanasosekeitto

sosekeitto

1 l kasvislientä

1 rkl voita

5 porkkanaa

1 sipuli

1 palsternakka

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus muskottipähkinää

1 dl kermaa

Sulata voi kattilassa ja lisää porkkana, sipuli ja palsternakka paloiteltuna. Hauduta hetki ja lisää mausteet sekä kuuma liemi. Keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta keitto tehosekoittimella tai siivilöimällä liemen pois ja raastamalla kasvikset ja yhdistämällä ne takaisin liemeen. Kiehauta keitto, Mausta ja paranna makua kermalla. Tarjoa lisäkkeenä paahdettuja leipäkuutioita.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 29.06.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0