Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Silakkapihvit

silakkapihvit
silakkapihvit ruokia silakkapihvi ruokia silakkapihvi ruokia

0,5 kg silakkafileitä (20-30 kpl)

täyte:

2 kovaksi keitettyä kananmunaa

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

2 rkl hienonnettua tilliä

2 rkl hienonnettua persiljaa

jauhottamiseen:

1-2 dl ruisjauhoja

paistamiseen :

4 rkl voita

Valmista täyte hienontamalla kananmunat ja sekoittamalla ne muihin aineisiin. Levitä siivilällä työlaudalle ohut kerros ruisjauhoja. Laita silakat tiiviisti vierekkäin nahkapuoli alaspäin. Levitä päälle täyte ja peitä se kerroksella nahkapuoli ylöspäin olevia silakkafileitä. Ripottele siivilällä päälle ohut kerros

ruisjauhoja. Paista pannulla kullanruskeaksi.

P.S. Tarjoa perunamuusin kera. Voit paistaa pihvit myös uunissa voitelemalla ne ensin voisulalla ja paistamalla 180 asteessa 15 20 minuuttia.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.09.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0