Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Jauhelihapihvit

Jauhelihapihvi
Jauhelihapihvi Jauhelihapihvi sienikastike

0,5 kg jauhelihaa

0,5 ranskanleipä

2 dl lihalientä

2 kananmunaa

1-2 sipulia

ripaus valkopippuria

ripaus suolaa

Poista ranskanleivästä kuori ja silppua sisus lihaliemeen. Lisää joukkoon jauheliha, ruskistettu sipuli, kananmuna ja mausteet. Anna massan turvota 5 minuuttia. Taputtele taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla tai uunissa 200 asteessa 15 20 minuuttia.

P.S. Voit korvata osan jauhelihasta hienonnetuilla sienillä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 25.12.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0