Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Pannupihvi

pannupihvi
jauheliha pannupihvi kananmuna

1 annos jauhelihapihvi (ks. 2.9.3) tai lihapyörykkätaikinaa (ks. 2.9.4)

4-5 sipulia

Viipaloi sipulit ja ruskista niitä öljyssä noin 15 minuuttia. Muotoile taikinasta suuria pihvejä. Ruskista voi paistinpannussa ja laita pihvit siihen paistumaan. Paista molemmin puolin noin 3 minuuttia. Huuhtele pannu pienellä vesitilkalla. Tarkista paistoliemen maku. Tarjoa pihvit, sipulit ja paistoliemi.

P.S. Halutessasi voit paistaa pihvit 200 asteisessa uunissa (20 minuuttia). Tarjoa paistettujen perunoiden tai muussin kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 01.03.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0