![]() |
![]() ![]() ![]() |
0,4 kg jauhelihaa
2 keitettyä ja survottua perunaa
1 kananmuna
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl kermaa/vesikermaa
1 dl etikkapunajuurisilppua
1 hienonnettu sipuli
2 rkl kapriksia
Sekoita jauheliha, peruna ja kananmuna keskenään. Mausta seos. Lisää neste, punajuuri, kevyesti ruskistettu sipuli ja kaprikset. Vaivaa taikina nopeasti. Muotoile noin 2 sentin paksuisia pihvejä. Paista pannulla voissa tai öljyssä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ota pihvit pannulta ja huuhdo pannu. Tarjoa pihvit paistoliemen kanssa.
P.S. Pihvit voi paistaa myös 200 asteisessa uunissa (noin 20 minuuttia).
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
25.12.2013 Webmaster