Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvi
lindstominpihvi lindstominpihvi lindstromin

0,4 kg jauhelihaa

2 keitettyä ja survottua perunaa

1 kananmuna

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

2 dl kermaa/vesikermaa

1 dl etikkapunajuurisilppua

1 hienonnettu sipuli

2 rkl kapriksia

Sekoita jauheliha, peruna ja kananmuna keskenään. Mausta seos. Lisää neste, punajuuri, kevyesti ruskistettu sipuli ja kaprikset. Vaivaa taikina nopeasti. Muotoile noin 2 sentin paksuisia pihvejä. Paista pannulla voissa tai öljyssä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ota pihvit pannulta ja huuhdo pannu. Tarjoa pihvit paistoliemen kanssa.

P.S. Pihvit voi paistaa myös 200 asteisessa uunissa (noin 20 minuuttia).

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 25.12.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0