Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Ruskistetut lanttukuutiot

lanttukuutiot
lanttukuutio keittokirja lanttukuutio keittokirja lanttukuutio keittokirja

1 lanttu

3 porkkanaa

2 sipulia

2 rkl margariinia

2 dl kasvislientä

ripaus suolaa

ripaus pippuria

1 tl basilikaa

1 tl hienonnettua persiljaa

Kuori lantut, porkkanat ja sipuli. Kuutioi lanttu ja porkkanat. Hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista kasviksia kevyesti muutama minuutti. Lisää liemi ja mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla.

Hauduta kasviksia kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle hienonnettu persilja.

Tarjoa lantut esimerkiksi erilaisten makkararuokien kanssa. Ne maistuvat myös sellaisenaan tomaattiviipaleiden ja tumman leivän kanssa.

P.S. Ruoan voi valmistaa myös pelkistä lanttukuutioista, jolloin mausteiden ohella voi käyttää hieman siirappia tai hunajaa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.09.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0