Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kanarisotto

risotto ruokaohje

2 rkl öljyä

2,5 dl riisiä

1 sipuli

8 dl kanalientä

4 dl kypsää kanaa kuutioina

2 dl sekavihanneksia tai herne maissi paprikasekoitusta

ripaus paprikaa

ripaus currya

ripaus valkopippuria

ripaus suolaa

Hauduta riisi ja hienonnettu sipuli voissa. Lisää neste, mausteet ja kananliha. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0