Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Jauhelihakastike bolognalaiseen tapaan

Jauhelihakastike bolognalaiseen tapaan
spagetti uunissa ruskistettua jauhelihaa bolognes

0,25 kg jauhelihaa

2 sipulia

2 lehtisellerin vartta

2 porkkanaa

3-4 rkl tomaattisosetta

2-3 dl lihalientä

3 valkosipulinkynttä

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

ripaus rosmariinia

ripaus oreganoa

ripaus basilikaa

Hienonna sipuli. Suikaloi pestyt lehtisellerit ja kuoritut porkkanat. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää joukkoon lehtiselleri, porkkana, valkosipulinkynnet ja tomaattisose. Hauduta hetki samalla sekoittaen.

Lisää lihaliemi ja mausteet. Hauduta, kunnes vihannekset ovat kypsiä (noin 20 minuuttia). Tarkista maku.

P.S. Tarjoa italialaiseen tapaan spaghetin ja parmesaanijuuston kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.12.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0