![]() |
![]() ![]() ![]() |
0,25 kg jauhelihaa
2 sipulia
2 lehtisellerin vartta
2 porkkanaa
3-4 rkl tomaattisosetta
2-3 dl lihalientä
3 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus rosmariinia
ripaus oreganoa
ripaus basilikaa
Hienonna sipuli. Suikaloi pestyt lehtisellerit ja kuoritut porkkanat. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää joukkoon lehtiselleri, porkkana, valkosipulinkynnet ja tomaattisose. Hauduta hetki samalla sekoittaen.
Lisää lihaliemi ja mausteet. Hauduta, kunnes vihannekset ovat kypsiä (noin 20 minuuttia). Tarkista maku.
P.S. Tarjoa italialaiseen tapaan spaghetin ja parmesaanijuuston kera.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
13.12.2014 Webmaster