Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kinuskikastike

kinuskikakku

KINUSKIKASTIKE

2 dl kermaa

1 dl sokeria

1 dl siirappia

1 rkl voita tai margariinia

0,5 tl vanilliinisokeria

Sekoita kattilassa kerma, sokeri, siirappi ja puolet voista tai margariinista. Keitä kastike sakeaksi.

Sekoita koko keittämisen ajan, jottei kastike pala pohjaan. Lisää loppu voi ja vanilliinisokeri. Tarjoa kastike kuumana jäätelön ja pakastemarjojen kanssa.

Valmistus mikrossa:

Mittaa aineet korkeareunaiseen mikron kestävään kulhoon. Kuumenna täydellä teholla 4 minuuttia ja puolella teholla noin 6 minuuttia. Lisää mausteet.

P.S. Voit maustaa kastikkeen inkiväärillä, kaakaolla tai kanelilla.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 28.07.2013 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0