Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kermaviili- valkosipulikastike

kermaviilikastike ruokaohje
ruohosipuli ruokia kermaviilikastike ruokaohje

2 dl kermaviiliä

0,5 dl hienonnettua persiljaa

2-3 murskattua valkosipulin kynttä

ripaus suolaa

ripaus sitruunapippuria

Sekoita kermaviiliin mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet.

P.S. Kastike sopii hyvin myös lihan ja kalan kanssa. Kermaviilikastikkeet sopivat hyvin dippikastikkeiksi. Tällöin kermaviiliin voi lisätä mm. hienonnettuja retiisejä ja ruohosipulia tai 1 rkl raastettua piparjuurta, 2 rkl hienonnettua persiljaa ja 4 rkl erilaisia yrttejä kuten kirveliä, sitruunamelissaa tai rakuunaa. Myös hienonnettu kypsä avokado, valkosipuli, sitruunamehu, suola ja mustapippuri ovat hyviä lisäkkeitä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 26.12.2017 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0