![]() |
![]() ![]() |
2 dl kermaviiliä
0,5 dl hienonnettua persiljaa
2-3 murskattua valkosipulin kynttä
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
Sekoita kermaviiliin mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet.
P.S. Kastike sopii hyvin myös lihan ja kalan kanssa. Kermaviilikastikkeet sopivat hyvin dippikastikkeiksi. Tällöin kermaviiliin voi lisätä mm. hienonnettuja retiisejä ja ruohosipulia tai 1 rkl raastettua piparjuurta, 2 rkl hienonnettua persiljaa ja 4 rkl erilaisia yrttejä kuten kirveliä, sitruunamelissaa tai rakuunaa. Myös hienonnettu kypsä avokado, valkosipuli, sitruunamehu, suola ja mustapippuri ovat hyviä lisäkkeitä.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
26.12.2017 Webmaster