Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kastikepohja

Kastikepohjan keittäminen kasaan
kastikkeen maustaminen Kastike Kastikepohja paloja

Lihan ym. uunissa kypsentämisestä jäävästä liemestä saa hyvän makupohjan, joka kannattaa jäähdyttää ja laittaa yöksi jääkaappiin. Aamulla pinnasta voi kerätä pois kovan rasvan, jolloin jää vahva liemi, jonka voi pakastaa esimerkiksi kertakäyttöisiin jääpalapusseihin. Tällöin kastiketta tehdessä voi ottaa mukaan muutaman makukuution.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 05.07.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0