Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Colman';s-sinappi

colman sinappi

Perussinapin valmistus: sekoita

3 rkl sinappijauhetta ja

3 rkl vettä (kylmää)

Anna seoksen seistä 10 minuuttia

Paksumman sinapin valmistus:

Kiehauta 0,5 tl maissitärkkelystä (maissijauhoja) ja

3,5 rkl vettä samalla sekoittaen.

Lisää jäähtyneeseen seokseen 3 rkl sinappijauhoa.

Mausta sinappi sokerilla, kermalla, majoneesilla, hunajalla ja/tai mausteilla

Ohje on Colman';;s sinappijauhepurkista

Katso myös

SinappiSinappi

Sinappi sopii hyvin ruoanlaittoon, sillä se antaa ruoalle oman arominsa, korostaa ruoan makua ja parantaa sen rakennetta. Se sopii maustamaan ... Lue lisää sinapista |

Perustietoa ruoanvalmistuksesta | Mausteet



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 09.02.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0