![]() |
Perussinapin valmistus: sekoita
3 rkl sinappijauhetta ja
3 rkl vettä (kylmää)
Anna seoksen seistä 10 minuuttia
Paksumman sinapin valmistus:
Kiehauta 0,5 tl maissitärkkelystä (maissijauhoja) ja
3,5 rkl vettä samalla sekoittaen.
Lisää jäähtyneeseen seokseen 3 rkl sinappijauhoa.
Mausta sinappi sokerilla, kermalla, majoneesilla, hunajalla ja/tai mausteilla
Ohje on Colman';;s sinappijauhepurkista
Katso myös
![]() | Sinappi Sinappi sopii hyvin ruoanlaittoon, sillä se antaa ruoalle oman arominsa, korostaa ruoan makua ja parantaa sen rakennetta. Se sopii maustamaan ... Lue lisää sinapista | |
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty
09.02.2015 Webmaster