Kokko-Kokki Oy 1989-2009

Kesäisiä kuvia

Kokko-Kokki Oy 30 v. (1989-2019)

Kokko-Kokki Oy perustettiin 1.11.1989. Aluksi yrityksen toimialana olivat ohjelma- ja pitopalvelut. Atk-alan palveluihin Kokko-Kokki Oy keskittyi 1990-luvun loppupuolelta alkaen.

Nykyisin Kokko-Kokki Oy tarjoaa mm. www-sivustojen tuottamis- ja ylläpitopalveluja, sivustojen saavutettavuustestauksia sekä atk-ylläpitoa.

Hannatar
Sivustosta on mahdollista suunnitella graafinen makupala, jossa sivuston tilaajan omat tarpeet ovat keskeisessä roolissa. Graafisuudesta huolimatta sivustojen tulisi olla kaikkien saavutettavissa.

Kokko-Kokki Oy on tehnyt www-sivustojen saavutettavuustestauksia vuodesta 2003. Testauksen tarkoituksena on laatia objektiivinen raportti toimeksiannetusta sivustosta ja siihen liittyvistä erityiskysymyksistä.

Kalalajitelma annos, jossa lohta ym. kalaa
Keittokirja sormet sopassa - Lohiannos

Tiesitkö, että, palvelusta ja tuotteesta riippumatta, hankintapäätökseen vaikuttavan tiedon kerääminen tapahtuu nykyisin verkossa?

Alle 1 % yrityksistä mahtuu mukaan hakutulosten kärkeen. Ellet ole mukana 20 ensimmäisen hakutuloksen joukossa, saatat menettää huomattavasti asiakkaita.

Kun haluat sivustosi näkyvän ja löytyvän helposti, kyse on Hakukoneoptimoinnista

Historia
Suomen ensimmäinen saavutettava julkaisujärjestelmä
Hannatar-julkaisujärjestelmän suunnittelussa on alusta lähtien otettu huomioon saavutettavuus ja toimivuus näkövammaisten apuvälineillä (Versio 1.4 vuonna 2007). Se on Suomen ensimmäinen saavutettava julkaisujärjestelmä, jonka käyttö on täysin sujuvaa myös näkövammaisten apuvälineillä

Vanhin saavutettavuustestaaja.
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuustestauksia jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kokko-Kokki Oy
Vanha Puroniitynpolku 3 D 29
Käyntiosoite: Rapakivenkuja 4 N 95
Gsm: 040 5594 739 | email: tero.kokko[]kokkoy.fi

Päivitetty: 12.5.13 Webmaster