Sijainti: Etusivu | Sormet sopassa | Sinapit | Sinapit

Sinapit

meloni

< >

Vaikka sinappia käytetään usein lähinnä pöytämausteena, se on loistava yleismauste. Sinappi sopii hyvin ruoanlaittoon, sillä se antaa ruoalle oman arominsa, korostaa ruoan makua ja parantaa sen rakennetta. Se sopii maustamaan esimerkiksi liha-, kala- ja kasvisruokia, kastikkeita sekä marinadeja. Kylmät sinappia sisältävät kastikkeet tarvitsevat puoli tuntia makujen tasoittumiseen. Muista kuitenkin käyttää sinappia varovasti.


Sinappia lasitölkissä

Vahva perussinappi

Vahva perussinappi Sekoita kattilassa sinappijauhe, sokeri, suola, jauhot ja vesi. Kuumenna koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos sakenee sopivaksi ja kuplahtaa.... ... Lue lisää Vahva perussinappi

Sinappia lasissa

Kotisinappi

Kotisinappi Sekoita kattilassa sinappijauhe, sokeri ja perunajauhot. Lisää muna ja kerma. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes sinappi sakenee ja kuplahtaa. Älä... ... Lue lisää Kotisinappi

Sinappia, mustard

Sinappiohje vuodelta 1907

Sinappiohje vuodelta 1907 Osta hyviä sinappijauhoja, pane muutama ruokalusikallinen juomalasiin (ja sokeri) (enemmän tahi vähemmän menekin... ... Lue lisää vanhanajan sinappi

colman sinappi

Colman';s-sinappi

Perussinapin valmistus: sekoita 3 rkl sinappijauhetta ja 3 rkl vettä (kylmää) Anna seoksen seistä 10 minuuttia Paksumman sinapin valmistus:... ... Lue lisää Colman';s-sinappi


<< Tsatsiki | Vahva perussinappi >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja