Maksa ja muut sisäelinruoat ovat maultaan voimakkaan makuisia, joten ne vaativat rinnalleen makuun sopivat vahvanmakuiset lisukkeet.
Sisäelin- ja veriruoat, kuten maksa, ovat helposti pilaantuvia, mutta ravintoarvoltaan hyviä sisältäen mm. paljon rautaa. Sisäelinruoat on valmistettava tuoreena ja yleensä nopeasti, sillä muutoin ne menettävät paljon makua ja liha saattaa sitkistyä.
MAKSAPATA
Huuhdo ja kuivaa maksa. Leikkaa se 1 ,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita muovipussissa jauhot, suola ja muut mausteet. Laita maksapalat muovipussiin ja ravistele siten,... ...
Lue lisää Maksapata
BROILERINMAKSAMUHENNOS
Sulata, huuhdo ja kuivaa pakastettu maksa. Leikkaa se pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
Ruskista maksaa ja sipuleja, kunnes sipulit ovat... ...
Lue lisää Broilerinmaksamuhennos
VERIOHUKAISET
Sekoita veri ja vesi kulhossa. Sekoita joukkoon kaikki jauhot ja mausta. Kypsennä hienonnettu sipuli margariinissa pehmeäksi ja lisää se seokseen.... ...
Lue lisää Veriohukaiset
Jauhemaksapihvit
Sekoita ruskistettu sipuli, kuoritut, raastetut perunat ja jauhettu maksa massaksi. Lisää kananmuna ja mausteet. Anna massan turvota 10 minuuttia. Paista... ...
Lue lisää Jauhemaksapihvit
PAISTETTUA MAKSAA
Mausta maksaviipaleet suolalla ja pippurilla juuri ennen paistamista. Kieritä viipaleet jauhoissa ja karista liika jauho pois. Sulata voi ja lisää se... ...
Lue lisää Paistettua maksaa
<< Meksikolainen papupata | Maksapata >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja