Linturuoka on kevyttä ja helposti sulavaa. Eri lintujen lihan väri ja maku vaihtelevat. Kasvatetut linnut, kuten broileri ym., ovat maultaan miedompia kuin riistalinnut.
BROILERIA VIINIRYPÄLEKASTIKKEESSA
Sulata ja paloittele kokonainen broileri kahdeksaan osaan. Irrota ensin siivet, sitten koivet nivelen kohdalta ja viimeisenä rintalihat.... ...
Lue lisää Broileria viinirypälekastikkeessa
LENTÄVÄ HOLLANTILAINEN
Keitä riisi (noin 2 dl raakaa riisiä) kypsäksi, mutta irralliseksi. Poista broilerista nahka ja luut ja
paloittele liha.... ...
Lue lisää Lentävä hollantilainen
Hunajabroileri
Sulata ja paloittele kokonainen broileri kahdeksaan osaan. Irrota ensin siivet, sitten koivet nivelen kohdalta ja viimeisenä rintalihat.
Jaa koipi reisipalat ja... ...
Lue lisää Hunajabroileri
<< Leivitetty eli paneroitu leike | Broileria viinirypälekastikkeessa >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja