Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä.
Tähteeksi jääneet aamupuurot, perunasoseet ja kypsät juurekset ovat oivallisia leipätaikinan jatkeaineita.
Leipääkin voi maustaa. Yrttimausteet, anis, fenkoli ja kumina sopivat hyvin ruokaleipään. Valkosipuliin hullaantuneet laittavat sitä leipätaikinaankin.
PORKKANALEIVOKSET
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisulan, ananasmurskan ja porkkanaraasteen kanssa taikinaan. Levitä... ...
Lue lisää Porkkanaleivokset
BANAANI-PÄHKINÄLEIPÄ
Vatkaa sokeri ja rasva keskenään. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Survo banaanit haarukalla. Survokseen saa... ...
Lue lisää Banaani-pähkinäleipä
MUUTTOMIESTEN PANNUKAKKU
Suikaloi pekoni ja hienonna sipulit. Laita ne uunipannuun 200 asteiseen uuniin. Sekoita muutaman kerran.
Pekonit saavat ruskistua rapeiksi ja sipulit... ...
Lue lisää Muuttomiesten pannukakku
<< Grillattuja jälkiruokia | Porkkanaleivokset >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja