Kastike on monissa ruuassa piste iin päälle. Se antaa ruualle mehukkuutta ja makuun voimaa.
MAJONEESI
Käytettävien aineiden tulee olla samanlämpöisiä. Sekoita pyöreäpohjaisessa tukevassa kulhossa keskenään keltuaiset, sinappi,... ...
Lue lisää Majoneesi
VIHREä MAJONEESIKASTIKE
Sekoita kaikki vihreät aineet majoneesiin. Ripaus rakuunaa tai kirveliä parantaa majoneesin makua. Anna kastikkeen tekeytyä... ...
Lue lisää Vihreä majoneesikastike
CURRYMAJONEESI
Lisää majoneesiin ensin hienonnettu sipuli, suola ja valkosipuli sekä lopuksi curry, jotta sen maku tulisi paremmin esiin.
P.S. Voit lisätä... ...
Lue lisää Currymajoneesi
REMOULADEKASTIKE
Sekoita majoneesiin hienonnetut kaprikset, maustekurkku ja persilja. Hienonna kirveli ja rakuuna ja lisää ne kastikkeeseen. Hienonna anjovikset ja sekoita... ...
Lue lisää Remouladekastike
TARTARKASTIKE
Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna kastikkeen tekeytyä kylmässä ennen tarjoilua.
P.S. Kevyemmän vaihtoehdon saat, kun vaihdat... ...
Lue lisää Tartarkastike
KERMAINEN KIRPEä SINAPPIKASTIKE
Sekoita hunaja pehmeäksi. Yhdistä siihen sinappijauhe, suola ja hieman murskatut sinapinsiemenet. Lisää kerma vähän... ...
Lue lisää Kermainen kirpeä sinappikastike
<< Jogurtti- sitruunapippurikastike | Majoneesi >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja