Koti-iltoihin sopii keitto leivän kera. Keittoja on kevyistä ja kirkkaista alkuruokakeitoista ruokaisiin paksuihin ja kermaisiin keittoihin.
Lämpimät keitot voidaan jakaa kirkkaisiin liemiin, sosekeittoihin ja suurustettuihin keittoihin.
Sosekeitoissa keitto sakeutetaan soseuttamalla kypsät vihannekset, kun taas suurustetuissa keitoissa keitto suurustetaan esimerkiksi vehnäjauhoilla ja nimetään makua antavien aineiden mukaan. Kolmanneksi ryhmäksi jäävät muut keitot, joihin luetaan mm. eri maiden kansalliset keitot
SAHRAMILLA MAUSTETTU SINISIMPUKKAKEITTO
Paloittele porkkana ja suikaloi hyvin huuhdeltu purjo. Sulata kattilassa voi ja hauduta porkkanaa ja purjoa, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.... ...
Lue lisää Sahramilla maustettu sinisimpukkakeitto
KATKARAPUKEITTO KOKONAISISTA KATKARAVUISTA
Kuori katkaravut ja ota kuoret talteen. Kuutioi sipuli ja porkkana. Sulata voi kattilassa ja hauduta siinä juurekset, katkaravun kuoret... ...
Lue lisää Katkarapukeitto kokonaisista katkaravuista
FENKOLILLA MAUSTETTU LOHIKEITTO
Paloittele vihannekset ja lohifileet. Hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja hauduta vihanneksia, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää... ...
Lue lisää Fenkolilla maustettu lohikeitto
<< Blinit | Sahramilla maustettu sinisimpukkakeitto >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja