Toivomme sivuston tarjoavan tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.
Tässä Viidennessä osassa käymme juhlapöytään ja tutustumme jo enemmän taitoa vaativiin ohjeisiin.
Kaikessa ruoanlaitossa ohjeet ovat vain alku taitojemme kehittämiselle. Tämän kirjasarjan ohjeet on suunniteltu 4-5 hengelle.
Ohjeissa painomäärät on muutettu kappalemääriksi tai muiksi mittayksiköiksi. Ainemäärät on arvioitu tuotteen keskipainosta. Menettely helpottaa ruoanvalmistusta, mutta vaatii hieman myös omaa ajattelua.
Hyväksi kokiksi voi oppia vain valmistamalla ruokaa. Kokemuksia kartuttaen, rohkeasti kokeillen ja omaa mielikuvitusta käyttäen voit saavuttaa paljon.
Toivomme, että kirjasarjamme on avuksi sinulle tällä palkitsevalla taipaleella. Ratkaisevaa on rakkaus ruoanlaittoon.
Hyvää ruokahalua!
ERI MUREKKEET
Eri murekkeilla saadaan ruokapöytään uusia, kivoja makuja. Ne voi valmistaa etukäteen, joten useammallekin vieraalle on mahdollista saada... ...
Lue lisää Pateet ja terriinit
Alkuruokia
Käsitteenä alkuruoka on laaja ja tarkoittaa ennen pääruokaa tarjottavaa ruokaa. Alkuruokia voi olla yksi tai useita, mutta yleensä korkeintaan... ...
Lue lisää Alkuruokia
Keittoja
Koti-iltoihin sopii keitto leivän kera. Keittoja on kevyistä ja kirkkaista alkuruokakeitoista ruokaisiin paksuihin ja kermaisiin keittoihin.
Lämpimät... ...
Lue lisää Keittoja
Kalaruokia
Hyvin valmistettu ja maustettu kala on maukasta arki- tai juhlaruokaa.
Kala on maukas ja ravintosisällöltään monipuolinen helposti sulava ruoka. Eri... ...
Lue lisää Kalaruokia
Liharuokia
Uunissa kypsennetyt liharuoat ovat helppoja ja sopivat tarjottavaksi isollekin vierasjoukolle.
LIHAN PAISTAMINEN JA PARILOINTI
Anna lihan lämmetä... ...
Lue lisää Liharuokia
Linturuokia
Linturuoat ovat usein kevyitä ja helposti sulavia. Eri lintujen lihan väri ja maku vaihtelevat. Kasvatettujen lintujen, kuten broilerin, liha on maultaan mietoa.... ...
Lue lisää Linturuokia
Jälkiruokia
Jälkiruoka ei ole ylellisyyttä. Makea täydentää aterian. Kokeile vastakohtia valitessasi jälkiruokia; kylmä täyttävä... ...
Lue lisää Jälkiruokia
Leipominen
Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä.... ...
Lue lisää Leipominen
<< Appelsiinivuori | Pateet ja terriinit >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja