Sijainti: Etusivu | Juhlapöytään | Osa 5 Taidolla ja rakkaudella juhlapöytään

Osa 5 Taidolla ja rakkaudella juhlapöytään

iltapala keittokirja

< >

Kunnianhimoista ruoanvalmistusta

Toivomme sivuston tarjoavan tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.

Tässä Viidennessä osassa käymme juhlapöytään ja tutustumme jo enemmän taitoa vaativiin ohjeisiin.

Kaikessa ruoanlaitossa ohjeet ovat vain alku taitojemme kehittämiselle. Tämän kirjasarjan ohjeet on suunniteltu 4-5 hengelle.

Ohjeissa painomäärät on muutettu kappalemääriksi tai muiksi mittayksiköiksi. Ainemäärät on arvioitu tuotteen keskipainosta. Menettely helpottaa ruoanvalmistusta, mutta vaatii hieman myös omaa ajattelua.

Hyväksi kokiksi voi oppia vain valmistamalla ruokaa. Kokemuksia kartuttaen, rohkeasti kokeillen ja omaa mielikuvitusta käyttäen voit saavuttaa paljon.

Toivomme, että kirjasarjamme on avuksi sinulle tällä palkitsevalla taipaleella. Ratkaisevaa on rakkaus ruoanlaittoon.

Hyvää ruokahalua!


Ruoan esikäsittely

Pateet ja terriinit

ERI MUREKKEET Eri murekkeilla saadaan ruokapöytään uusia, kivoja makuja. Ne voi valmistaa etukäteen, joten useammallekin vieraalle on mahdollista saada... ... Lue lisää Pateet ja terriinit

Lohen viipalointi

Alkuruokia

Alkuruokia Käsitteenä alkuruoka on laaja ja tarkoittaa ennen pääruokaa tarjottavaa ruokaa. Alkuruokia voi olla yksi tai useita, mutta yleensä korkeintaan... ... Lue lisää Alkuruokia

sosekeitto

Keittoja

Keittoja Koti-iltoihin sopii keitto leivän kera. Keittoja on kevyistä ja kirkkaista alkuruokakeitoista ruokaisiin paksuihin ja kermaisiin keittoihin. Lämpimät... ... Lue lisää Keittoja

kala

Kalaruokia

Kalaruokia Hyvin valmistettu ja maustettu kala on maukasta arki- tai juhlaruokaa. Kala on maukas ja ravintosisällöltään monipuolinen helposti sulava ruoka. Eri... ... Lue lisää Kalaruokia

liharuoka

Liharuokia

Liharuokia Uunissa kypsennetyt liharuoat ovat helppoja ja sopivat tarjottavaksi isollekin vierasjoukolle. LIHAN PAISTAMINEN JA PARILOINTI Anna lihan lämmetä... ... Lue lisää Liharuokia

broilerinfile ruokaohje

Linturuokia

Linturuokia Linturuoat ovat usein kevyitä ja helposti sulavia. Eri lintujen lihan väri ja maku vaihtelevat. Kasvatettujen lintujen, kuten broilerin, liha on maultaan mietoa.... ... Lue lisää Linturuokia

jalkiruoka

Jälkiruokia

Jälkiruokia Jälkiruoka ei ole ylellisyyttä. Makea täydentää aterian. Kokeile vastakohtia valitessasi jälkiruokia; kylmä täyttävä... ... Lue lisää Jälkiruokia

kakkupala

Leipominen

Leipominen Leipominen on oiva tapa säästää. Kun olet tehnyt reseptin muutaman kerran, voit makusi mukaan kokeilla vaihtaa jauhoja, hiutaleita tai nesteitä.... ... Lue lisää Leipominen


<< Appelsiinivuori | Pateet ja terriinit >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja