Taikinasta tehtyjä tuotteita, joista tyypillisimpiä ovat makaroniruoat, pastat, pizzat ja spagettiruoat.
Italiaa voidaan kutsua gastronomian kehdoksi. Tunnetuimpia italialaisia ruokia ovat pasta, pizza, antipasti, makaronit ja spaghetti. Pastan kypsyyden kokki tarkistaa heittämällä sen seinälle, mikäli pasta jää seinälle, se on kypsää. Italialaisessa keittiössä käytetään runsaasti makaronia, oliiviöljyä, sipulia ja tomaattia.
Krepit eri täytteillä
Krepit ovat pieniä ohuita rapeita ohukaisia, jotka voi täyttää monella eri tavalla. Kreppejä voi tarjota alkuruokana tai... ...
Lue lisää Krepit eri täytteillä
KREPPITAIKINA
Sekoita jauhot ja vesi tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa joukkoon kananmunat ja maito. Sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä. Sekoita rasva taikinaan. Anna... ...
Lue lisää Kreppitaikina
Pizza
Italiasta todella laajalle levinnyt ruoka on pizza. Pizzan maku muuttuu sen mukaan, mitä keksii levittää sen ohueksi kaulitulle pohjalle. Täytteenä voi... ...
Lue lisää Pizza
KUORRUTETUT KREPIT
Täytetyt krepit voi myös kuorruttaa. Laita krepit uuninkestävälle tarjoiluvadille saumakohta alaspäin Ripottele pinnalle runsaasti juustoa.... ...
Lue lisää Kuorrutetut krepit
<< Paistettua maksaa | Krepit eri täytteillä >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja