Sijainti: Etusivu | Helppoa ja hyvää | Osa 2. Helppoa ja hyvää

Osa 2. Helppoa ja hyvää

kakun kuorrotus

< >

Yksinkertaista ja nopeaa ruoanvalmistusta

Toivomme sivuston tarjoavan tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.

Tässä toisessa osassa tutustumme hyvien, mutta helppojen ja nopeiden ruokien valmistukseen.

Kaikessa ruoanlaitossa ohjeet ovat vain alku taitojemme kehittämiselle. Tämän kirjasarjan ohjeet on suunniteltu 4-5 hengelle.

Ohjeissa painomäärät on muutettu kappalemääriksi tai muiksi mittayksiköiksi. Ainemäärät on arvioitu tuotteen keskipainosta. Menettely helpottaa ruoanvalmistusta, mutta vaatii hieman myös omaa ajattelua.

Hyväksi kokiksi voi oppia vain valmistamalla ruokaa. Kokemuksia kartuttaen, rohkeasti kokeillen ja omaa mielikuvitusta käyttäen voit saavuttaa paljon.

Toivomme, että kirjasarjamme on avuksi sinulle tällä palkitsevalla taipaleella. Ratkaisevaa on rakkaus ruoanlaittoon.

Hyvää ruokahalua!


Raasteita

Raasteet

Raasteet Raasteet ovat nopea ja helppotekoisia. Ne ovat ravitsevia talvellakin, sillä vitamiinit ym. ravintoaineet säilyvät juureksissa tuoreina. Omien makumieltymysten... ... Lue lisää Raasteet

Salaatti

Salaatit

Salaatit Salaattia tarjoillaan usein kalan ja lihan täydennyksenä ja lisäkkeenä. Nykyisin salaatti voi olla myös pääruokana. Hyvä kastike... ... Lue lisää Salaatit

keitto

Kylmät keitot

Kylmät keitot Kylmät keitot maistuvat herkullisilta kuumina kesäpäivinä. ... Lue lisää Kylmät keitot

ayriaiskeitto ruokaohje

Lämpimät keitot

Lämpimät keitot Lämpimät keitot voidaan jakaa kirkkaisiin liemiin, sosekeittoihin ja suurustettuihin keittoihin. Sosekeitoissa keitto sakeutetaan soseuttamalla... ... Lue lisää Lämpimät keitot

kasvisvuoka

Kasvisruokia

Kasvisruokia Tervetuloa kasvisaterialle! Kevyesti kypsennetty kasvisruoka on helppo ja nopea tehdä, ja se maistuu herkulliselta. ... Lue lisää Kasvisruokia

risotto

Risotot

Risotot 1. Kypsistä aineista valmistetut risotot 2. Kypsä riisi ja höystö 3. Pilahvimenetelmällä valmistetut risotot Pilahviriisin joukkoon... ... Lue lisää Risotot

kalasalaatti

Kalaruokia

Kalaruokia Hyvin valmistettu ja maustettu kala on maukasta arki- tai juhlaruokaa. Kala on maukas ja ravintosisällöltään monipuolinen helposti sulava ruoka. Eri... ... Lue lisää Kalaruokia

makkaran grillausta

Makkararuokia

Makkararuokia Makkaroita on paljon erilaatuisia ja erilaisiin tarkoituksiin. Siitä saa helposti ja nopeasti arkiruokaa. Makkaraa voi mm. grillata ja paistaa tai tehdä... ... Lue lisää Makkararuokia

Jauheliharuokia

Jauheliharuokia

Jauheliharuokia Jauhelihasta saa edullista ja hyvää kotiruokaa. Murekkeen tai pyörykät voi tehdä kasviksista, kalasta, kalkkunasta tai broilerista, kunhan... ... Lue lisää Jauheliharuokia

Munaruokia

Munaruokia

Munaruokia Kananmunasta saa nopeasti ravitsevia ja täyttäviä ruokia. Munakkaasta voi tehdä hyvinkin erilaisen oman maun ja jääkaapin sisällön... ... Lue lisää Munaruokia

lettuja

Jälkiruokia

Jälkiruokia Jälkiruoka ei ole ylellisyyttä. Makea täydentää aterian. Kokeile vastakohtia valitessasi jälkiruokia; kylmä... ... Lue lisää Jälkiruokia


<< Appelsiinikastike | Raasteet >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja