Toivomme sivuston tarjoavan tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.
Tässä toisessa osassa tutustumme hyvien, mutta helppojen ja nopeiden ruokien valmistukseen.
Kaikessa ruoanlaitossa ohjeet ovat vain alku taitojemme kehittämiselle. Tämän kirjasarjan ohjeet on suunniteltu 4-5 hengelle.
Ohjeissa painomäärät on muutettu kappalemääriksi tai muiksi mittayksiköiksi. Ainemäärät on arvioitu tuotteen keskipainosta. Menettely helpottaa ruoanvalmistusta, mutta vaatii hieman myös omaa ajattelua.
Hyväksi kokiksi voi oppia vain valmistamalla ruokaa. Kokemuksia kartuttaen, rohkeasti kokeillen ja omaa mielikuvitusta käyttäen voit saavuttaa paljon.
Toivomme, että kirjasarjamme on avuksi sinulle tällä palkitsevalla taipaleella. Ratkaisevaa on rakkaus ruoanlaittoon.
Hyvää ruokahalua!
Raasteet
Raasteet ovat nopea ja helppotekoisia. Ne ovat ravitsevia talvellakin, sillä vitamiinit ym. ravintoaineet säilyvät juureksissa tuoreina. Omien makumieltymysten... ...
Lue lisää Raasteet
Salaatit
Salaattia tarjoillaan usein kalan ja lihan täydennyksenä ja lisäkkeenä. Nykyisin salaatti voi olla myös pääruokana.
Hyvä kastike... ...
Lue lisää Salaatit
Kylmät keitot
Kylmät keitot maistuvat herkullisilta kuumina kesäpäivinä. ...
Lue lisää Kylmät keitot
Lämpimät keitot
Lämpimät keitot voidaan jakaa kirkkaisiin liemiin, sosekeittoihin ja suurustettuihin keittoihin.
Sosekeitoissa keitto sakeutetaan soseuttamalla... ...
Lue lisää Lämpimät keitot
Kasvisruokia
Tervetuloa kasvisaterialle! Kevyesti kypsennetty kasvisruoka on helppo ja nopea tehdä, ja se maistuu herkulliselta. ...
Lue lisää Kasvisruokia
Risotot
1. Kypsistä aineista valmistetut risotot
2. Kypsä riisi ja höystö
3. Pilahvimenetelmällä valmistetut risotot
Pilahviriisin joukkoon... ...
Lue lisää Risotot
Kalaruokia
Hyvin valmistettu ja maustettu kala on maukasta arki- tai juhlaruokaa.
Kala on maukas ja ravintosisällöltään monipuolinen helposti sulava ruoka. Eri... ...
Lue lisää Kalaruokia
Makkararuokia
Makkaroita on paljon erilaatuisia ja erilaisiin tarkoituksiin. Siitä saa helposti ja nopeasti arkiruokaa. Makkaraa voi mm. grillata ja paistaa tai tehdä... ...
Lue lisää Makkararuokia
Jauheliharuokia
Jauhelihasta saa edullista ja hyvää kotiruokaa. Murekkeen tai pyörykät voi tehdä kasviksista, kalasta, kalkkunasta tai broilerista, kunhan... ...
Lue lisää Jauheliharuokia
Munaruokia
Kananmunasta saa nopeasti ravitsevia ja täyttäviä ruokia. Munakkaasta voi tehdä hyvinkin erilaisen oman maun ja jääkaapin sisällön... ...
Lue lisää Munaruokia
Jälkiruokia
Jälkiruoka ei ole ylellisyyttä. Makea täydentää aterian. Kokeile vastakohtia valitessasi jälkiruokia; kylmä... ...
Lue lisää Jälkiruokia
<< Appelsiinikastike | Raasteet >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja