Sijainti: Etusivu | Ystävien | Jälkiruokia | Charlotte russe

Charlotte russe

charlotte russe

< >

1 annos mansikkakermahyytelöä
2 dl mansikkahilloa
4 dl kermaa
1 rkl sokeria
8 liivakkoa
2 rkl vettä

Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mansikkahillo ja sokeri. Laita liivakot likoamaan runsaaseen kylmään veteen 10 minuutiksi. Purista liivakoista neste pois ja kuumenna ne varovasti 2 rkl:ssa vettä, kunnes ne ovat liuenneet nesteeseen. Kaada seos hyytelön joukkoon ja sekoita.

1 mansikkakääretorttu

Leikkaa kääretortusta noin 0,5 cm:n paksuisia viipaleita ja vuoraa niillä kelmulla vuorattu pyöreähkö kulho. Valmista mansikkakermahyytelö. Kaada valmis hyytelö kääretortuilla vuorattuun kulhoon.

Hyydytä yön yli jääkaapissa ja kumoa varovasti tarjottimelle. Kumotessa
kulhoa kannattaa kostuttaa ulkopuolelta hetki kuumalla vedellä. Kuivaa kulho ja laita hetkeksi tarjoiluastian päälle. Jos kumoaminen ei onnistu kostuta kulho uudelleen kuumalla vedellä, kuivaa se ja yritä uudelleen. Koristele halutessasi kermavaahdolla ja tarjoa melban tai marjakastikkeen kera.


juustotorttu

Appelsiiniriisi

APPELSIINIRIISI Keitä riisi vedessä kypsäksi (noin 20 minuuttia) ja huuhtele se kylmällä vedellä. Valuta huolella kaikki neste pois. Vaahdota... ... Lue lisää

hedelmäsalaatti

Trooppinen hedelmäsalaatti

TROOPPINEN HEDELMÄSALAATTI Kuori hedelmät ja paloittele osa niistä pieniksi kuutioiksi. Jätä muutama koristeellinen pala somisteeksi. Valele salaatti... ... Lue lisää

Jäätelö

Jäätelöitä

JÄÄTELÖITÄ Mehuj ... Lue lisää

Kermajäätelöä

Kermajäätelö

KERMAJÄÄTELÖ Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Vaahdota kerma. Lisää kerma kananmuna sokerivaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon maito. Laita seos pakastusvuokiin.... ... Lue lisää

kahvipannu

Mokkajäätelö

MOKKAJÄÄTELÖ Valmista kuten kermaj ... Lue lisää

kakun kuorrotus

Suklaajäätelö

SUKLAAJÄÄTELÖ Valmista kuten kermaj ... Lue lisää

kaltattu

Mansikkakermahyytelö

MANSIKKAKERMAHYYTELÖ Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mansikkahillo ja sokeri. Laita liivakot likoamaan runsaaseen kylmään veteen 10 minuutiksi. Purista liivakoista... ... Lue lisää

Hedelmiä juustotarjottimelle

Juustotarjotin

JUUSTOTARJOTIN Juustotarjottimen tai lautasen voit valmistaa omien mieltymysten mukaan joko muutamasta juustosta tai varsinkin isommalle joukolle useista lajikkeista. Tarjottimella... ... Lue lisää

suklaamousse

Suklaamousse

Suklaamousse Sulata paloiteltu suklaa varovasti vesihauteessa. Varo kiehauttamasta! Erota kananmunan keltuainen ja valkuainen. Lisää sulaneen suklaan joukkoon keltuainen,... ... Lue lisää

kasvismunakas

Jogurttihyytelö

JOGURTTIHYYTELÖ Mausta jogurtti sokerilla, hyvin pestyn sitruunan raastetulla kuorella ja mehulla. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä ja liuota ne... ... Lue lisää

kattilasta

Appelsiinivuori

APPELSIINIVUORI Kuori appelsiinit niin paksusti, että myös hedelmälihan päällä oleva kalvo lähtee. Leikkaa appelsiinit puolen sentin paksuisiksi... ... Lue lisää


<< Mansikkakermahyytelö | Juustotarjotin >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja