1 annos mansikkakermahyytelöä
2 dl mansikkahilloa
4 dl kermaa
1 rkl sokeria
8 liivakkoa
2 rkl vettä
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mansikkahillo ja sokeri. Laita liivakot likoamaan runsaaseen kylmään veteen 10 minuutiksi. Purista liivakoista neste pois ja kuumenna ne varovasti 2 rkl:ssa vettä, kunnes ne ovat liuenneet nesteeseen. Kaada seos hyytelön joukkoon ja sekoita.
1 mansikkakääretorttu
Leikkaa kääretortusta noin 0,5 cm:n paksuisia viipaleita ja vuoraa niillä kelmulla vuorattu pyöreähkö kulho. Valmista mansikkakermahyytelö. Kaada valmis hyytelö kääretortuilla vuorattuun kulhoon.
Hyydytä yön yli jääkaapissa ja kumoa varovasti tarjottimelle. Kumotessa
kulhoa kannattaa kostuttaa ulkopuolelta hetki kuumalla vedellä. Kuivaa kulho ja laita hetkeksi tarjoiluastian päälle. Jos kumoaminen ei onnistu kostuta kulho uudelleen kuumalla vedellä, kuivaa se ja yritä uudelleen. Koristele halutessasi kermavaahdolla ja tarjoa melban tai marjakastikkeen kera.
APPELSIINIRIISI
Keitä riisi vedessä kypsäksi (noin 20 minuuttia) ja huuhtele se kylmällä vedellä. Valuta huolella kaikki
neste pois. Vaahdota... ...
Lue lisää
TROOPPINEN HEDELMÄSALAATTI
Kuori hedelmät ja paloittele osa niistä pieniksi kuutioiksi. Jätä muutama koristeellinen pala somisteeksi.
Valele salaatti... ...
Lue lisää
KERMAJÄÄTELÖ
Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Vaahdota kerma. Lisää kerma kananmuna sokerivaahdon joukkoon. Sekoita
joukkoon maito. Laita seos pakastusvuokiin.... ...
Lue lisää
MANSIKKAKERMAHYYTELÖ
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mansikkahillo ja sokeri. Laita liivakot likoamaan runsaaseen kylmään
veteen 10 minuutiksi. Purista liivakoista... ...
Lue lisää
JUUSTOTARJOTIN
Juustotarjottimen tai lautasen voit valmistaa omien mieltymysten mukaan joko muutamasta juustosta tai varsinkin isommalle joukolle useista lajikkeista. Tarjottimella... ...
Lue lisää
Suklaamousse
Sulata paloiteltu suklaa varovasti vesihauteessa. Varo kiehauttamasta! Erota kananmunan keltuainen ja
valkuainen. Lisää sulaneen suklaan joukkoon keltuainen,... ...
Lue lisää
JOGURTTIHYYTELÖ
Mausta jogurtti sokerilla, hyvin pestyn sitruunan raastetulla kuorella ja mehulla. Liota liivatelehtiä
kylmässä vedessä ja liuota ne... ...
Lue lisää
APPELSIINIVUORI
Kuori appelsiinit niin paksusti, että myös hedelmälihan päällä oleva kalvo lähtee. Leikkaa appelsiinit
puolen sentin paksuisiksi... ...
Lue lisää
<< Mansikkakermahyytelö | Juustotarjotin >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja