Kokko-Kokki Oy 20 vuotta

Omat hakemisto

Näkövammaiset lapset ry

Näkövammaiset lapset ry

Näkövammaiset lapset ry on vuonna 1970 perustettu valtakunnallinen näkövammaisten lasten vanhempainyhdistys. Se valvoo lasten ja heidän perheidensä etuja. Yhdistyksen toiminnassa on mukana noin 550 jäsenperhettä.
Malminkaari 15 A 00700 Helsinki

Opaskoirakoulu

Opaskoirakoulu

Opaskoirakoulun tehtävä on kasvattaa, kouluttaa ja luovuttaa käyttöön opaskoiria sokeille ja vaikeasti heikkonäköisille. Opaskoirakoulu toimii YK:n määrittelemien vammaisten oikeuksien edistäjänä tuottamalla näkövammaisille opaskoirapalveluja.
Siltaniitynkuja 1 - 01260 VANTAA

Ulkosuomalaisparlamentti

Ulkosuomalaisparlamentti

Ulkosuomalaisparlamentti – maailmalla asuvien suomalaisten avoin yhteistyö- ja edunvalvontafoorumi. Ulkosuomalaiset ovat voimavara Suomelle. He tekevät Suomea ja suomalaisuutta tunnetuksi maailmalla, mutta myös tuovat Suomeen ulkomailla oppimiaan tietoja ja taitoja.
Mariankatu 8 - 00170 Helsinki

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö

Säätiö tukee pitkäaikaissairaita/vammaisia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään kehittämällä palveluita, jotka edistävät lasten ja nuorten tasavertaista osallisuutta yhteiskunnassa. Säätiö tekee alaan liittyviä selvityksiä, edistää tutkimustyötä, kouluttaa ammattihenkilöitä ja julkaisee koulutusmateriaalia.
Mikonkatu 8 A, 9 krs. - 00100 Helsinki

tukikeskushilma

Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus hilma

Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilman tavoitteena on edistää vammaisten maahanmuuttajien oikeuksia ja yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia suomalaisessa yhteiskunnassa.
PL 30, 00030 IIRIS

Sormet sopassa, keittokirja hyvän ruoan ystäville!
Web analytiikka, saavutettavuus.fi
Kokko-Kokki Oy
Julkaisija, lue uutiset

Kokko-Kokki Oy
Vanha Puroniitynpolku 3 D 29
Käyntiosoite: Rapakivenkuja 4 N 95
Gsm: 040 5594 739 | email: tero.kokko[]kokkoy.fi

Päivitetty: 26.3.11 Webmaster