Kokko-Kokki Oy 20 vuotta

Omat hakemisto

Compsa Oy

Compsa Oy

Tuottaa edullisia, asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kuva- ja mediasovelluksia kuten internetsivustoja, videoita, CD- ja DVD-tuotteita, mainoksia ja julistetiedostoja. Lisäksi suoritamme pienyritysten IT-tukea sekä valokuvausta, videokuvausta ja kuvankäsittelyä.
Fallkullantie 8 B 18 - 00730 HELSINKI

Hannatar julkaisujärjestelmä

Hannatar-julkaisujärjestelmä

Hannatar on internetissä toimiva monikanavainen julkaisujärjestelmä, joka mahdollistaa sivustojen ylläpidon ilman erityistä teknistä osaamista.
Vanha puroniitynpolku 3 D 29 - 00720 Helsinki

Loma ja kurssikeskus koivupuisto

Koivupuisto

Koivupuisto sijaitsee noin 22 km päässä Tampereen keskustasta. Tiloissamme voi ympäri vuoden järjestää kurssien ja leirien lisäksi kokouksia ja koulutuksia, sekä erilaisia juhlia ja saunailtoja, sekä varata majoitusta yksittäisiksi öiksi tai tilaisuutesi lisäksi

Kokko-Kokki Oy

Kokko-Kokki Oy

Kokko-Kokki Oy tarjoaa mm. www-sivustojen tuottamis- ja ylläpitopalveluja sekä atk-ylläpitoa. Yrityksen asiakkaat ovat pääasiassa yrityksiä ja yhteisöjä.
Vanha puroniitynpolku 3 D 29 - 00720 Helsinki

Saavutettavuus

Saavutettavuus

Kenelle teet sivuston?
Esteettömyys, käytettävyys, saavutet­tavuus ja hakukone­optimointi ovat monelta osin samaa asiaa. Esteettömyys­testauksen tuloksia voidaan käyttää sivustojen helppokäyt­töisyyden lisäämiseen (käytettävyys) ja sivustojen hakukone­näkyvyyden parantamiseen (hakukone­optimointi).

Sormet sopassa keittokirja

Sormet sopassa keittokirja

Keittokirja Sormet sopassa tarjoaa yli 500 ruokaohjetta. Kirjan artikkelit antavat lukijalle erilaisia näkökulmia ruokaan ja sen valmistukseen. Keittokirja tarjoaa tukea niin ruoanlaiton ensiaskeleita ottavalle kuin jo pidemmälle ehtineelle taitajallekin.
Vanha puroniitynpolku 3 D 29 - 00720 Helsinki





Sormet sopassa, keittokirja hyvän ruoan ystäville!
Web analytiikka, saavutettavuus.fi
Kokko-Kokki Oy
Julkaisija, lue uutiset

Kokko-Kokki Oy
Vanha Puroniitynpolku 3 D 29
Käyntiosoite: Rapakivenkuja 4 N 95
Gsm: 040 5594 739 | email: tero.kokko[]kokkoy.fi

Päivitetty: 26.3.11 Webmaster